O tânără a fost prinsă conducând o maşină cu numere false

O tânără a fost prinsă conducând o maşină cu numere false

Foto arhivă Adevărul

O femeie din Craiova a fost depistată de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş conducînd o maşină neînmatriculată si neînregistrată, cu număr de înmatriculare fals.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 199 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat o femeie de 25 de ani, din Craiova, care conducea pe D.N. 65, pe raza localităţii Albota, un autoturism care nu era înmatriculat sau înregistrat, având montate plăcuţe cu număr de înmatriculare fals.

Femeia s-a ales cu dosar penal. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: