O tânără din Brăila şi-a uitat geanta cu 16.600 de euro într-un restaurant din Argeş. Cum a reuşit s-o recupereze: „Îşi luase cu totul gândul de la bani“

O tânără din Brăila şi-a uitat geanta cu 16.600 de euro într-un restaurant din Argeş. Cum a reuşit s-o recupereze: „Îşi luase cu totul gândul de la bani“

FOTO Shutterstock

O tânără din Brăila a uitat într-un restaurant din judeţul Argeş banii destinaţi achitării avansului pentru un apartament. Femeia şi-a dat seama că nu mai are geanta în care se aflau 16.600 de euro abia la câteva ore după ce a părăsit localul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra în vârstă de 23 de ani se afla împreună cu prietenul ei, iar cei doi au oprit în cursul zilei de miercuri, 3 ianuarie, la un local din zona localităţii argeşene Deduleşti. Au mâncat, iar în jurul orei 18.30 şi au pornit din nou la drum fără să realizeze că au uitat în restaurant geanta cu 16.600 de euro. La  sute de kilometri distanţă, când au ajuns la Târgovişte, unde prietenul fetei locuieşte, tânăra a realizat că nu mai are geanta.

Câteva ore mai târziu, a fost anunţată de oamenii legii că geanta ei se află la Poliţie.

„Personalul localului a anunţat Poliţia că a fost găsită o geantă în care este şi o sumă mare de bani, fără să precizeze câţi, pentru că oamenii s-au speriat când au văzut atâţia bani. Poliţiştii s-au deplasat la local, au verificat conţinutul genţii. Au găsit, pe lângă suma de bani, şi un act de identitate cu domiciliu de Brăila. Au luat legătură cu Poliţia din Brăila. Colegii de acolo au mers la domiciliul din document, unde au găsit-o doar pe mama fetei, care i-a pus în legătură cu tânăra. Îşi luase gândul de la bani”, a declarat, pentru „Adevărul“, Florin Popa, purtător de cuvânt al IJP Argeş.

„Nu ne aşteptam ca în România zielor noastre o astfel de sumă de bani să fie returnată“

Când au aflat nesperata veste, cei doi s-au întors la secţia de poliţie din zona localităţii Deduleşti. „La 21.30 s-au întors înapoi. Au fost foarte plăcut impresionaţi, aproape şocaţi. Au spus: «Nu ne aşteptam ca în România zilelor noastre o astfel de sumă de bani să fie returnată»”, mai spune Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările