O tânără a sărit de la etajul 3 al Spitalului Judeţean Piteşti. Cu câteva ore înainte încercase să se sinucidă cu medicamente

O tânără a sărit de la etajul 3 al Spitalului Judeţean Piteşti. Cu câteva ore înainte încercase să se sinucidă cu medicamente

Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Foto Facebook

O femeie de 23 de ani din Mioveni este internată în stare gravă în secţia  Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti după ce a încercat de două ori să-şi pună capăt zilelor.

Femeia a fost adusă sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce încercase să se sinucidă cu medicamente.   

A fost internată la secţia Anestezie Terapie Intensivă, unde a fost conectată la aparate. Între timp, tânăra şi-a revenit.

A profitat de faptul că în încăpere nu era nicio asistentă, s-a urcat pe pervaz şi a sărit în gol de la etajul trei al clădirii.
 
Acum este internată în cadrul aceleiaşi secţii ATI cu multiple fracturi.
 
"Tânăra este cunoscută cu probleme psihice şi are antecedente în familie, în acest sens. Din câte am înţeles, şi mama ei avea episoade de acest gen", a declarat pentru Adevărul, Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: