Tânără dispărută fără urmă. Şi-a anunţat părinţii că este în Franţa, cu iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Alexandra Estera Creţu a dispărut din Braşov. Foto Poliţia Română
Crina Alexandra Estera Creţu a dispărut din Braşov. Foto Poliţia Română

Crina Alexandra Estera Creţu, din judeţul Vrancea, a plecat la Braşov în urmă cu două luni şi nu s-a mai întors. Poliţia o caută după ce familia, disperată, a dat-o dispărută.


Tânăra are 19 ani şi este din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea.

La începutul lunii, fata a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov ca să-şi caute un loc de muncă.

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Familia e disperată şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Părinţii cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie.

Tânăra se află în lista cu persoane dispărute a Poliţiei Române. Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui. 

Crina are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 cm.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite