O româncă absolventă de Drept, finalistă la unul dintre cele mai mari concursuri de frumuseţe din lume

O româncă absolventă de Drept,
finalistă la unul dintre cele mai mari concursuri de frumuseţe din
lume

Andreea Coman se va duela cu peste 80 de concurente de pe tot globul FOTO: arhiva personală

Originară din Piteşti şi absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, Andreea Coman (25 de ani) participă în perioada 19 noiembrie-7 decembrie la concursul Miss Supranaţional din Polonia, unul dintre cele cinci concursuri de top mondial de profil. La competiţie participă peste 80 de concurente din toată lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea ne-a spus şi cum a ajuns la finala internaţională a concursului Miss Supranaţional şi cât de dificilă a fost finala naţională: În urma castingului naţional am fost selectată de către InfoFashion România să particip la Romanian Info Fashion Festival ce are loc în fiecare an. În urma acestui festival sunt selectate o serie de câştigătoare ce vor reprezenta ţară nostra la diferite concursuri de frumuseţe. Titlul cel mare, obţinut în luna septembrie a fost Miss Supranaţional România, graţie căruia voi participa la finala mondială Miss Supranaţional în Polonia. Concurenţa a fost acerbă la concursul naţional pentru că noi avem foarte multe fete frumoase, dar norocul a fost de partea mea”.

La finala internaţională din Polonia vor fi peste 80 de concurente din toată lumea. ”Concursul începe oficial când toate candidatele sosesc, fiecare zi de cantonament este o probă. Sunt punctate toate aptitudinile candidatei: socializarea, modul în care se face plăcută de celelalte concurente, modul în care interacţionează cu stafful etc. În seara finalei de pe 7 decembrie vor fi 3 probe: proba costumului de baie unde se punctează atitudinea, ţinută de seară unde se punctează eleganţa şi proba întrebărilor unde se punctează capacitatea de a transmite un mesaj clar fără echivoc că ambasador al ţării şi susţinător al unei cauze. Concursul se desfăşoară într-un resort în sudul Poloniei, într-o zonă de munte, la graniţa cu Slovacia. Este cel mai mare concurs de frumuseţe organizat în Europa”, spune Andreea Coman, care la vârsta de 16 ani a făcut primii paşi în lumea modei.

De când s-a mutat în Bucureşti pentru a urma cursurile Facultăţii de Drept, Andreea a activat mai mult pe partea comercială, filmând inclusiv reclame internaţionale pentru branduri celebre. ”Am avut campanii majore, cum ar fi cea pentru Telekom, cea pentru Huawei. Dintre reclamele internaţionale, cea mai mare a fost pentru Volkswagen, din Emiratele Arabe Unite. Cred că aş mai putea să adaug aici şi un videoclip pe care l-am filmat în urmă cu peste un an pentru un artist din Liban”, ne-a declarat Andreea.

Tânăra care reprezintă România la finala Miss Supranaţional îşi doreşte ca în viitor să urmeze o carieră de avocat: ”Întotdeaua mi-am dorit să lucrez cu oamenii, să le ascult nevoile şi să am puterea să acţionez pentru ei şi cu siguranţă acesta este drumul pe care îl voi urma”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: