O reţetă savuroasă de humus cu tahini şi usturoi, propusă şi ilustrată spectaculos de doi artişti

Dacă vreţi ceva nou pe masă în acest weekend, încercaţi un preparat savuros şi hrănitor propus de Larissa şi Augustin Lucici, doi tineri pasionaţi de pictură, design şi fotografie care şi-au creat o pagină de Facebook cu reţete experimentate acasă, în preambulul viitorului lor blog culinar.
Humus gasesti foarte ieftin si bun in oricare super market. Bineinteles ca e mai sanatos, mai gustos cel facut acasa. www.delish.com/food-news/a33492584/aldi-finds-three-new-hummus-flavors/
Nu uitati de "stropul de pasiune" de la sfarsit, fara ala nu iese humusul bun.
Ia, inlocuiti nautul din conserva cu fasole din conserva (alba sau rosie), adaugati in blender si putin ulei si eliminati zeama de lamaie, iar la sfarsit adaugati niste ceapa caramelizata. Veti avea cel mai neaos humus romanesc, cunoscut drept fasole batuta.