O femeie din Argeş l-a înjunghiat pe concubinul fiice sale, după o ceartă cu ameninţări şi bătăi. Bărbatul n-a supravieţuit

O femeie din Argeş l-a înjunghiat pe concubinul fiice sale, după o ceartă cu ameninţări şi bătăi. Bărbatul n-a supravieţuit

Marian Vasilescu avea 39 de ani

Marian Vasilescu, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna argeşeană Valea Iaşului, a murit înjunghiat, după ce mama concubinei sale s-a năpustit asupra sa cu un cuţit. Femeia spune că n-a vrut decât să-şi apere fiica, pe care partenerul o lovise şi o ameninţase cu moartea.

S-a întâmplat, luni, după ce bărbatul s-a dus la Curtea de Argeş să o ia pe concubina lui, Daniela Anghel, de 42 de ani, de la serviciu, o brtutărie din oraş.

Pentru că a ajuns mai devreme, bărbatul a zăbovit o vreme la jocuri de noroc, unde ar fi şi băut ceva. După ce femeia a terminat programul, cei doi s-au întors împreună acasă.

O discuţie începută pe drum a degenerat în casă cu ameninţări şi violenţe la adresa concubinei, cu care Marian Vasilescu avea un băieţel de trei ani şi jumătate. Ameninţată, la rândul ei, de bărbat, mama femeii, Filofetia Anghel, de 61 de ani, care locuia împreună u cei doi şi care mai asistase la tensiuni în cuplu, şi-a ieşit din fire şi a sărit în ajutorul fiicei sale cu ce-a găsit la îndemână: un cuţit de bucătărie. L-a înjunghiat pe bărbat în spate şi în abdomen.

Bărbatul era  conştient când fost preluat de ambulanţă, însă, până la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, starea sa s-a alterat şi n-a mai supravieţuit.


Bărbatul şi concubina sa aveau o relaţie de câţiva ani. Munciseră împreună în străinătate şi îşi făcuseră, la Valea Iaşului, o casă frumoasă, dar nu apucaseră să se mune în ea. Locuiau, în continuare, cu mama femeii, care-şi ajuta fiica la creşterea nepotului, cât bărbatul pleca la muncă, în Italia.

Localnicii din Valea Iaşului sunt şocaţi, pentru că nimeni nu şi-a imaginat-o vreodată pe vecina lor, de 61 ani, acum, arestată preventiv, capabilă să ia viaţa cuiva. În plus credeau că bărbatul, pe care-l ştiau un tânăr cuminte şi muncitor, şi concubina sa sunt un cuplu fericit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: