UPDATE: O bunică bolnavă şi-a căutat disperată, timp de aproape o săptămână, nepoata dispărută de acasă. Adolescenta de 14 era la iubitul său

UPDATE: O bunică bolnavă şi-a căutat disperată, timp de aproape o săptămână, nepoata dispărută de acasă. Adolescenta de 14 era la iubitul său

Tănase Irina Maria, are 14 ani şi a plecat de acasă în urmă cu şase zile

O puştoaică din Piteşti şi-a pus pe jar bunica bolnavă, în grija căreia se află. De şase zile e plecată de acasă, fără nicio veste, iar bătrâna, abia externată, aşteaptă ca Poliţia să o găsească.

Ştiri pe aceeaşi temăUPDATE Fara s-a reîntors, miercuri, acasă. A mărturisit că a petrecut ultimele zile cu iubitul său.

Ştirea iniţială: 

Mama fetei este plecată la muncă, în Spania, iar bunica, în grija căreia femeia a încredinţat-o, a avut, la sfârşitul săptămânii trecute, probleme de sănătate.

A fost internată într-un spital din Bucureşti, iar adolecenta a rămas acasă împreună cu o verişoară cu doar doi ani mai mare. 

Vineri, i-a spus aceasteia din urmă că merge la magazin, iar de atunci nu s-a mai întors. 

 „În data de 19 iulie a.c., Tănase Irina Maria, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, fără a mai reveni. Semnalmente: înălţime 1,65 m, 50 kg, păr lung, şaten, faţă ovală, ochi căprui. Vestimentaţie probabilă la momentul dispariţiei: pantaloni tip blugi trei sferturi, albaştri, pantofi sport negri. Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Secţia 4 Poliţie Piteşti, tel: 0248213799“, se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al IPJ Argeş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările