Nimănui nu îi pasă de tine dacă nu eşti  frumos, bogat sau mort.  Cu acest mesaj şi-a încheiat un tânăr de 33 de ani socotelile cu viaţa

Nimănui nu îi pasă de tine dacă nu eşti  frumos, bogat sau mort.  Cu acest mesaj şi-a încheiat un tânăr
de 33 de ani socotelile cu
viaţa

Un bărbat de 33 de ani din Argeş s-a spânzurat, asta după ce în ultimele două săptămâni şi-a avertizat prietenii asupra intenţiei sale. Tânărul le-a mărturisit apropiaţilor că nu poate trăi departe de femeia pe care o iubeşte şi de copilul lor. Mama fiului său este minoră, iar părinţii, care n-au fost de acord cu relaţia, au obligat-o să se întoarcă acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Mircea Dumitrana era îndrăgostit nebuneşte de o tânără de 16 ani. O relaţie care s-a dovedit imposibilă. Adolescenta i-a născut, în urmă cu 5 luni, un copil, spre disperarea părinţilor fetei care, încă de la început, au fost împotriva relaţiei. Tatăl adolescentei a depus chiar plângeri împotriva bărbatului pentru corupere si întreţinere de acte sexuale cu o minoră.

Familia adolescentei a acceptat copilul, dar a obligat-o pe fată să plece de la Mircea şi se întoarcă acasă. Bărbatul a fost atât de afectat de plecarea iubitei sale, încât a decis să-şi curme viaţa. Pe 23 iulie a postat pe Facebook o fotografie cu mesajul: “Nimănui nu îi pasă de tine dacă nu eşti frumos, bogat sau mort!”. Şi-a avertizat apropiaţii că se va sinucide, iar aseară şi-a încheiat definitiv socotelile cu această lume. Bunica a fost cea care l-a găsit spânzurat. 
 
 
“Frate,ţi-am explicat , ţi-am zis că nu aşa merg treburile....Ce ai facut ? ....nu am cuvinte...Dumnezeu să iţi poarte de grijă şi să iţi odihnească sufletul....poate e mai bine Acolo....
Mor de ciuda că nu m-ai ascultat...,  a scris, asăyi, pe pagina de Facebook,Alex Dimitriu, unul dintre prietenii lui Mircea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările