Mutu va juca într-un meci în memoria lui Dobrin: “A fost un idol al copilăriei mele”

Mutu va juca într-un meci în memoria lui Dobrin: “A fost un
idol al copilăriei mele”

Adrian Mutu, felicitat de Dobrin în 2004, când a fost declarat Cetăţean de Onoare al Piteştiului

Duminică, 3 septembrie, stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitesti va găzdui un adevărat regal fotbalistic, respectiv un meci demonstrativ între componenţii echipelor FC Argeş 1998 şi Dinamo 2000, generaţii de excepţie ale celor două cluburi.

Meciul este dedicat memoriei inegalabilului Nicolae Dobrin, de la a cărui naştere s-au împlinit 70 de ani pe 26 august, şi va începe la ora 17.30, intrarea fiind gratuită. La evenimentul intitulat "Finala Legendelor" vor participa foşti mari fotbalişti precum Bogdan Vintilă, Dani Coman, Vasile Popa, Jean Barbu, Constantin Schumacher, Adrian Mutu, Nicolae Diţă, Vali Năstase, respectiv Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Florentin Petre, Adrian Mihalcea, Jean Vlădoiu, Liviu Ciobotariu si mulţi alţii. De la ora 14, o parte dintre actorii manifestării  vor participa la o sesiune de autografe care va avea loc în Piaţa Primăriei Piteşti. 

Organizatorul evenimentului este Adrian Troscenco, un mare fan FC Argeş, acesta organizând, în urmă cu câteva săptămâni, la Câmpulung, un alt eveniment, intitulat „Meciul lui Dobrin”. De asemenea, organizatorii vor comemora în acelaşi timp şi zece ani de la dispariţia marelui fotbalist.

Fiecare jucător va purta un tricou inscripţionat cu numele său, dar şi cu sigla aniversară. După terminarea partidei, tricourile vor fi vândute în cadrul unei licitaţii, banii încasaţi urmând să fie donaţi unui caz special.

“Dobrin a însemnat foarte mult pentru mine şi pentru toţi iubitorii de fotbal. A fost un idol al copilăriei mele, un idol despre care vorbeau tata şi prietenii lui tata. Am avut onoarea de a lucra cu dânsul şi de a asculta sfaturile dânsului. Cele mai speciale momente a fost când eu jucam la FC Argeş şi dânsul era director tehnic. Ţin şi acum minte unul dintre sfaturile sale speciale: pe când aveam vreo 10 ani, îmi spunea să trag mai mult mingea cu talpa, să folosesc mai mult talpa în jocul meu”, a declarat pentru Adevărul Adrian Mutu, care a colaborat mai mulţi ani cu Dobrin pe când juca la FC Argeş şi care va fi present duminică în teren la Piteşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: