Monica Anghel a fost desemnată director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş

Monica Anghel a fost desemnată director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş

Foto Facebook Monica Anghel

De anul acesta, interpreta Monica Anghel este noul director artistic al Centrului Cultural Judeţean Argeş. Miercuri, 9 ianuarie a fost prima sa zi de lucru a Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă


Vedeta ocupă această funcţie pe perioadă determinată, până la data de 31 decembrie 2019, cu posibilitatea prelungirii cu acordul ambelor părţi. Monica Anghel nu a dat un examen pentru funcţia amintită, fiind desemnată în baza O.G. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte.  

„ Vreau ca Centrul Cultural să fie nu o maşină de mâna a doua, ci una de lux. Îmi propun  ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru judeţul Argeş. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate şi tot ceea ce vă vom prezenta să fie la cel mai înalt nivel”, a declarat Monica Anghel.

De asemenea, tot de la începutul acestui an, în cadrul Centrului Cultural Judeţean Argeş, funcţionează o nouă secţie – Secţia de Divertisment. Departamentul a fost înfiinţat ca urmare a unei hotărâri adoptate în şedinţa Consiliului Judeţean din luna decembrie 2018 prin care a fost reactualizată organigrama Centrului Cultural Judeţean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: