Mesajul Patriarhiei pentru familiile bebeluşilor bonavi din Argeş: „Ne îngrijorează evoluţia stării de sănătate a copilaşilor“

Mesajul Patriarhiei pentru familiile bebeluşilor bonavi din Argeş: „Ne îngrijorează evoluţia stării de sănătate a copilaşilor“

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel. îi îdeamnă  pe părinţi să-şi păstreze credinţa şi speranţele în aceste clipe grele. Foto Arhivă Adevărul

Patriarhia Română a transmis, miercuri, condolenţe familiilor celor trei bebeluşi morţi de la declanşarea valului de îmbolnăviri din Argeş, dar şi mesaje de încurajare pentru părinţii care trec prin clipe groaznice la căpătâiul copiilor aflaţi încă pe patul spitalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, îi îndeamnă pe părinţi să-şi păstreze credinţa şi speranţele, în aceste clipe grele. 
 
“Am aflat cu durere despre trecerea din această viaţă a celor trei prunci din judeţul Argeş şi ne îngrijorează evoluţia stării de sănătate a celorlalţi copilaşi internaţi încă în spital. În aceste momente foarte grele pentru familiile îndoliate şi îndurerate, ne rugăm ca Dumnezeu să odihnească în iubirea Sa veşnică sufletele copilaşilor decedaţi. Totodată, ne rugăm pentru însănătoşirea celor bolnavi. 
 
Suntem alături de familiile întristate ale copilaşilor pe care le încredinţăm de întreaga noastră compasiune, ajutându-le financiar, prin intermediul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, şi îndemnându-le să îşi păstreze credinţa şi speranţa, prin rugăciune.
 
De asemenea, ne rugăm lui Dumnezeu să îi ajute pe medici în nobila şi dificila lor misiune de salvare a vieţii celor aflaţi în stare critică”, se arată într-un comunicat transmis, astăzi, de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările