Medic reţinut după ce a sechestrat şi agresat în cabinet două persoane pentru că nu s-au înţeles asupra onorariului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

O doctoriţă din Argeş a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru că a sechestrat în cabinet două persoane pe care, mai apoi, le-a şi agresat. E a fost ulterior plasată sub control judiciar.

UPDATE: Nataşa N. a fost prezentată vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar instanţa a plasat-o sub control judiciar, cu obligaţia de a nu profesa ca medic.

Ştirea Iniţială:

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au desfăşurat cercetăriîntr-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violenţe şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, şi au reţinut o femeie de 65 de ani (Nataşa N.), din Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, cea în cauză nu s-ar fi înţeles cu pacienta în privinţa onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoţea, în saăa de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic", precizează IPJ Argeş.


Alexandru Rafila, bolnav de COVID-19, spune pacienţilor infectaţi cu coronavirus să nu ia azitromicină, deşi antibioticul era recomandat în primăvară


Persoanele vătămate au reuşit să părăsească cabinetul, ca urmare a intervenţiei unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri.

Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic, fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 10 decembrie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat o percheziţie la sediul clinicii, în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 VIDEO Incendiu la casa parohială a renumitului monument istoric Biserica Olari din Curtea de Argeş

Alegeri parlamentare 2020. În Argeş, PSD a obţinut cu aproape 25 procente mai mult decât PNL

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite