Medeea Marinescu vine, joi, la Piteşti cu filmul „03.ByPass”, o dramă ce încearcă să împingă limitele noului val al cinematografiei româneşti

Medeea Marinescu vine, joi, la Piteşti cu filmul „03.ByPass”, o dramă ce încearcă să împingă limitele noului val al cinematografiei româneşti

Acţiunea filmului „03.ByPass” se desfăşoară pe parcursul unei ture de noapte a unui echipaj de salvare

O nouă proiecţie de gală este programată, în această seară, la Cinema Trivale: filmul „03.ByPass”, pe care cinefilii îl pot vedea alături de Medeea Marinescu (rol principal), regizorul Nap Toader şi producătorul Corina Stavila.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

 
Iată că după lungmetrajele „Italiencele” şi „Nuntă în Basarabia”, regizorul Nap Toader se întoarce pe marile ecrane din România cu filmul „03.ByPass”.

Acţiunea filmului „03.ByPass” se desfăşoară pe parcursul unei ture de noapte a unui echipaj de salvare: o doctoriţă, asistentul-amant şi şoferul-ambulanţier. Cei trei aduc la spital un bătrân singur, muribund, dar care are ascunse sub saltea zeci de teancuri de bani.

Filmul este o poveste despre alienarea comportamentului în faţa ispitei banilor. „03.ByPass” este o dramă, cu conotaţii sociale, dar cu accente comerciale de thriller psihologic, tensiune erotică, suspans, umor negru, comic de situaţie şi de limbaj. O combinaţie între poetica de autor şi filmul comercial de gen, ce încearcă să împingă limitele noului val al cinematografiei româneşti. 

În distribuţie: Alexandru Potocean, Medeea Marinescu, Gabriel Spahiu. Scenariul a fost scris de Nap Toader după un scenariu original semnat de Alin Ludu Dumbravă şi Dan Stăiculescu. 

Silviu Stavilă a fost director de imagine. De sunet s-au ocupat Mihnea şi Mihai Bogos, iar muzica poartă semnătura lui Mircea Florian. Montajul a fost realizat de Tudor D. Popescu.
Filmul este o producţie Clandestino Production realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările