Marş pentru Viaţă, în centrul Piteştiului

Marş pentru Viaţă, în centrul Piteştiului

Foto Ziarul Lumina

Pe 25 martie, de Buna Vestire, la ora 14.30, în centrul Piteştiului se va desfăşura „Marşul pentru Viaţă“, un eveniment ce are loc, simultan, în mai multe oraşe ţara.Participanţii se vor întâlni pe platoul din faţa Teatrului Al. Davila, din Piteşti, după care vor mărşălui în zona centrală, pe Strada Victoriei, către Catedrala Sfântul Gheorghe. De la ora 16, aici  va avea loc o slujbă de tedeum, oficiată de consilierul eparhial Andrei Diaconescu, coordonatorul Sectorului Social, Filantropic şi de Misiune al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Manifestarea este organizată de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Prin  „Marş pentru Viaţă“, organizatorii doresc să se atragă a­tenţia asupra necesităţii conştientizării  pericolului moral şi social pe care îl reprezintă avortul.

 La eveniment vor participa preoţi, consilieri eparhiali, profesori, studenţi, elevi şi toţi cei care vor să susţină acest demers

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: