VIDEO Leul din clipul lui Dani Mocanu a fost găsit într-o menajerie din Dâmboviţa. Cum arată animalul

VIDEO Leul din clipul lui Dani Mocanu a fost găsit într-o menajerie din Dâmboviţa. Cum arată animalul

Poliţiştii argeşeni au identificat o menajerie unde este deţinută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit în videoclipul interpretului de manele Dani Mocanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Animalul a fost găsit în cadrul unei menajerii de pe raza judeţului Dâmboviţa.
 
 "Poliţiştii argeşeni au continuat activităţile investigative, în urma cărora a fost identificată o locaţie unde este deţinută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat", precizează IPJ Argeş.
 
La menajerie au fost solicitaţi şi reprezentanţi ai A.N.S.V.S.A. şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa.

 Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
 
"Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut", mai precizează IPJ Argeş.
 

 
Amintim că miercuri, poliţiştii din Ştefăneşti, împreună cu  luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, desfăşoară percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Ilfov, în cadrul dosarului deschis după ce un leu plin de răni a apărut într-un clip al lui Dani Mocanu.
 
 
Videoclipul lui Dani Mocanu, în care apare un leu rănit, a stârnit valuri de indignare pe Facebook. 

Poliţiştii s-au sesizat la sfârşitul săptămânii trecute şi au început  verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a leului ce apare în materialul filmat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Verificări privind cruzimi împotriva animalelor făcute de IPJ Argeş după apariţia noului clip al lui Dani Mocanu

Dani Mocanu s-a justificat într-un video postat pe YouTube în care le-a spus celor care-l acuză de cruzime că animalul este tratat "ca un bebeluş", că are "tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal" şi că ar fi avut parte inclusiv de "machiaj profesional", pentru a arăta cât mai fioros.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit. Cum se apără manelistul: Nu mi-e frică de nimic pe lumea asta VIDEO

Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările