Leonard şi Emilian Dobrinescu, patronii unuia dintre cele mai mari restaurante din Argeş, trimişi în arest pentru evaziune fiscală

Leonard şi Emilian Dobrinescu, patronii unuia dintre cele mai mari 
restaurante din Argeş, trimişi în arest pentru evaziune fiscală

Fraţii Leonard şi Emilian Dobrinescu, proprietarii restaurantului ,,La Cetate” din Ştefăneşti, Argeş, vor petrece sărbătorile după gratii. Cei doi au fost reţinuţi încă de marţi, iniţial, pentru 24 de ore (împreună cu  un colaborator, Alin Iacob, din Ştefăneşti), însă au primit, apoi, mandate de arestare pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă


 Cei doi oameni de afaceri sunt acuzaţi de evaziune fiscală. Potrivit anchetatorilor, în perioada 2007 – 2010, fraţii Emilian şi Leonard Dobrinescu, administratorii localului, ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli fictive reprezentând prestări de servicii şi achiziţii de materiale de construcţii în valoare de 2.000.000 lei, cu ocazia construirii  restaurantului şi a altor imobile.
Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii a fost estimat de anchetatori la 800.000 lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat de la cei doi,  în urma percheziţiilor efectuate în data de 19 decembrie, aproape 167.000 de lei şi 27.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările