La Piteşti a început Festivalul de C’ARTE.  Timp de patru zile, au loc spectacole muzicale, prezentări de carte, precum şi activităţi interacative dedicate copiilor

La Piteşti a început Festivalul de C’ARTE.  Timp de patru zile, au loc spectacole muzicale, prezentări de carte, precum şi activităţi interacative dedicate copiilor

Foto Facebook Adrian Bughiu

În perioada 13-16 iunie 2019, Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu”  Argeş organizează Festivalul de C’ARTE, ediţia a III-a. Evenimentul promite, şi anul acesta, un periplu fructuos în lumea culturii autentice.

Din dorinţa de a oferi publicului şi alte perspective culturale, este organizat şi un Târg de Carte, sub titulatura Triunghiul Cunoaşterii: carte, lectură, bibliotecă, la care vor participa edituri importante din România.Întregul festival se va derula sub auspiciile proiectului "Respect pentru valorile naţionale", proiect derulat de Consiliul Judeţean Argeş.

Deschiderea a Festivalului şi a Târgului a avut loc joi, 13 iunie 2019, la ora 11.00. În zona pietonală din faţa Bibliotecii Judeţene ,,Dinicu Golescu”, este amenajat un complex expoziţional în care îşi vor expune oferta de carte 11 edituri de prestigiu din România. 

 Seri muzicale cu Mike Godoroja & Blue Spirit şi Ducu Bertzi

De asemenea, timp de patru zile, vor avea loc spectacole muzicale, prezentări de carte, precum şi activităţi interacative dedicate copiilor.Spectacolele muzicale vor fi susţinute de solişti consacraţi ai muzicii româneşti, după următorul program: 

Joi, 13 iunie 2019, la ora 19.00 – Seară muzicală Marcian Petrescu & Trenul de noapte – Ten years Challenge 2009 – 2019 / 10 ani: 3.

Vineri, 14 iunie 2019, ora 19.00 – Mike Godoroja & Blue Spirit – Concert Zeppelin Experiment.

Sâmbătă, 15 iunie 2019, la ora 19.00 – formaţia Heartbeat (Adrian şi Andrei Tase – pop & jazz & rock).

Duminică, 16 iunie 2019, ora 19.00 – Serată muzicală: Ducu Bertzi – Concert folk.

Argeşenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare la toate aceste manifestări culturale organizate de Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: