Kiangul, o specie de mânz sălbatic, pe cale de dispariţie, dar cu aere de cabalină, la Zoo Piteşti

Kiangul, o specie de mânz sălbatic, pe cale de dispariţie, dar cu aere de cabalină, la Zoo Piteşti

Foto: ZOO Piteşti

Grădina Zoologică Piteşti anunţă că în cele două zile de sărbătoare naţională, luni, 30 noiembrie 2020, şi marţi, 1 decembrie 2020, va fi deschisă pentru vizitatori, conform programului normal.  Zeci de păsări şi tot atâtea animale fioroase sau exotice îi aşteaptă pe copii în pădurea Trivale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Printre ele şi o specie de mânz sălbatic, originară din Tibet, pe cale de dispariţie. 

"Un animal frumos şi mândru cu ifose de cabalin, deoarece aduce mai mult a cal sălbatic (mai ales că e înalt, fiind cel mai mare dintre toţi măgarii sălbatici). Dar ce măgar! Măria Sa Măgarul ar fi un apelativ mult mai potrivit pentru acest cutezător verişor al calului, să fie limpede. Faceţi o plimbare şi vizitaţi-i cât mai curând", este îndemnul Grădinii Zoologice Piteşti.

În cele două zile de sărbătoare naţională, luni, 30 noiembrie 2020, şi marţi, 1 decembrie 2020, îl puteţi vizita la Zoo Piteşti, conform programului normal, între orele 10:00 şi 17:30 (ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 17:00).

Title   

Preţul unui bilet este de 8 lei pentru adulţi, 4 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, iar copiii de până la 3 ani, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora au intrare gratuită. 

În timpul vizitei, cetăţenii sunt obligaţi să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanţei de doi metri faţă de ceilalţi vizitatori şi purtarea corectă a măştii.
 

Îţi recomandăm să citeşti şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările