Argeşul nu mai e fieful PSD. Iohannis, învingător într-un judeţ considerat roşu

Argeşul nu mai e fieful PSD. Iohannis, învingător într-un judeţ considerat roşu

Liberalii argeşeni, după aflarea rezultatelor parţiale

Mai mult de jumătate dintre argeşenii care au ieşit la vot în turul II l-au vrut pe Klaus Iohannis preşedinte. Dăncilă n-a reuşit să obţină în fieful PSD decât 47,81% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale.

Duminică, în turul II al alegerilor prezidenţiale, în Argeş au votat 285.875 de alegători (54,22 %), peste media pe ţară.
 
Potrivit rezultatelor parţiale, şi în Argeş candidatul PNL, Klaus Iohannis a câştigat. Reuşita liberalilor e cu atât mai importantă cu cât Argeşul era considerat, de ani buni, un judeţ roşu, iar în turul I, social democraţii au avut un procent mai bun decât liberalii.
 
Klaus Iohannis a obţinut pe 24 noiembrie, în Argeş, 52,19 din voturile valabil exprimate, iar Viorica Dăncilă, candidatu PSD, doar 47,81%.
 
În mediul urban, cu excepţia Costeştiului, liberalii au ieşit victorioşi cu Iohannis în toate oraşele: Piteşti (56,85%), Câmpulung (53,61%), Curtea de Argeş (55,95%), Mioveni (56,96%), Ştefăneşti (57,64%) şi Topoloveni (55,49%).
 
"Mulţumim tuturor votanţilor care au ales #Românianormală", este mesajul liberalilor argeşeni după aflarea rezultatelor parţiale. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: