Jandarmeria Argeş explică de ce i-a săltat pe protestatarii care îl aşteptau pe Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria Argeş anunţă că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancţionaţi contravenţional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată şi refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor, transmite corespondentul Mediafax.

Printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Argeş anunţă că 10 persoane au organizat o adunare publică nedeclarată.

„Astăzi (vineri n.r.), în timpul desfăşurării unui eveniment organizat de Primăria oraşului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale”, arată sursa citată de Mediafax.

Persoanele vor fi sancţionate contravenţional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată şi refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor.

Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi la Topoloveni, în judeţul Argeş, de jandarmi şi duşi la Poliţie pentru legitimare. Potrivit lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, protestatarii au afişat bannere şi au scandat lozinci şi au fost conduşi la secţia de poliţie pentru legitimare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite