IPJ Argeş: „Dincolo de uniformă, poliţiştii sunt oameni, cu bune şi rele“

IPJ Argeş: „Dincolo de uniformă, poliţiştii sunt oameni, cu bune şi rele“

Una dintre persoanele ajutate. Foto IPJ Argeş

Sărbătoarea Sfintelor Paşti are specificul patimii, dar şi al dăruirii. Poliţiştii argeşeni au adus un strop de bucurie celor pentru care soarta nu a fost generoasă.

Este vorba de mici daruri, oferite din suflet de oamenii legii. 
 
"Pentru că dincolo de uniformă, poliţiştii sunt oameni, cu bune şi rele, dar sensibili la suferinţa celor din jur, şi cu prilejul acestor Sărbători s-au mobilizat pentru a aduce zâmbete pe chipuri şi belşug pe masa unor persoane în nevoie", precizează IPJ Argeş.

Astfel, ca şi cu prilejul altor sărbători, poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au oferit produse specifice Sărbătorilor Pascale familiei unui adolescent de 14 ani, ai cărui mamă şi bunic sunt greu încercaţi de boală.

N-au fost singurii poliţişti din Argeş implicaţi în astfel de acţiuni.

"Impresionaţi de povestea de viaţă a unei persoane vârstnice, care locuieşte singură, într-o zonă greu accesibilă din localitatea Drăganu, au fost poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală din această localitate.
De aceea, cu prilejul activităţilor preventive pentru această categorie de persoane cu risc, desfăşurate săptămânile trecute, unul dintre poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu a oferit persoanei în cauză câteva produse alimentare", precizează IPJ Argeş.

Acelaşi poliţist a oferit pachete unor oameni cu nevoi speciale din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Bascovele, comuna Cotmeana.

"Aceste zile de sărbătoare sunt încărcate de emoţii şi gânduri frumoase, de bucurie şi linişte sufletească, iar orice gest de bine, cât de mic, poate să conteze foarte mult pentru persoanele de lângă noi.Poliţiştii argeşeni urează tuturor Sărbători luminate şi liniştite!", mai precizează IPJ Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările