Incendiu puternic la o societate de prelucrare a lemnului din Argeş

Incendiu puternic la o societate de prelucrare a lemnului din Argeş

Incendiul a cuprins o societate de prelucrare a lemnului din Argeş. FOTO Arhivă

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, într-o hală de producţie a unei societăţi de prelucrare a lemnului din localitatea argeşeană Coseşti, iar pentru stingerea focului acţionează zeci de pompieri, cu patru autospeciele, ajutaţi de localnici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a izbucnit la o societate de prelucrare a lemnului din satul Leiceşti, comuna Coseşti, şi arde hala de producţie, unde sunt utilaje şi materie primă de prelucrat sau produse finite.

La faţa locului intervin 20 de pompieri militari cu trei autospeciale, zece voluntari cu o autospecială şi localnici.

"Incendiul se manifestă pe aproximativ 500 de metri pătraţi, iar acoperişul construcţiei a ars complet, a mai rămas doar structura lui. Se intervine cu trei autospeciale cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi una de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti. Incendiul a fost localizat, iar acum se lucrează pentru stingerea lui, extinderea focului la materialul lemnos depozitat în jurul halei fiind oprită", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, care a precizat că nu există persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările