Incendiu într-un bloc din cartierul Popa Şapcă. Trei persoane au fost evacuate din locuinţă

Incendiu într-un bloc din cartierul Popa Şapcă. Trei persoane au fost evacuate din locuinţă

Pompierii au lichidat rapid incendiul

Un incendiu a creat panică ieri dimineaţă în blocul D 32 din cartierul piteştean Popa Şapcă. Dintr-un apartament ieşea un fum gros şi înecăcios. Ştiind că în interior locuiesc trei persoane, vecinii au sunat imediat la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până la sosirea pompierilor, doi dintre locatari ieşiseră deja din apartament, însă aceştia nu au putut să o scoată afară şi pe o bătrână de 70 de ani care era imobilizată la pat.

Pompierii au salvat-o pe Maria Ghiţă cu o targă după ce i-au administrat oxigen şi au transportat-o la Spitalul Judeţean.

Focul a fost stins în scurt timp de pompieri, înainte ca flăcările să cuprindă întregul apartament. Din cauza apei folosită la stingerea incendiului, pereţii locuinţei şi mai multe obiecte de mobilier s-au degradat.

Când a realizat că pagubele produse sunt destul de mari, proprietara apartamentului, Luminiţa Toma, a suferit un atac de panică, fiind transportată şi ea la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o priză defectă care s-a topit, iar materialul incandescent a căzut pe o canapea care a luat foc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: