Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, pe autostra A1. Doi tineri au fost surprinşi furând motorină dintr-un TIR. Ce măsuri vor fi luate

Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, pe autostra A1. Doi tineri au fost surprinşi furând motorină dintr-un TIR. Ce măsuri vor fi luate

Foto arhivă Adevărul

Doi tineri care au sustras motorină din rezervorul unui TIR vor fi prezentaţi, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cei doi au fost reţinuţi după o urmărire ca-n filme, în care poliţiştii au folosit armamentul din dotare.

S-a întâmplat în urmă cu o noapte, pe Autostrada A1. 
 
Poliţiştii aveau informaţii că cei doi sustrăseră carburant din rezervoarele unui tir înmatriculat în Bulgaria, într-o parcare situată de la kilometrul 110 şi o luaseră la goană.
 
Oamenii legii au urmărit maşina în care se aflau hoţii pe parcursul a câţiva kilometri. Pentru că n-au încetinut la semnalele Poliţiei, cei doi au fost opriţi cu focuri de armă, trase în caroserie roţile şi geamurile autovehiculului.
 
 
 "Poliţiştii au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, că două persoane încearcă să sustragă motorină dintr-un autocamion staţionat într-o parcare de la autostrada A1. Autoturismul a fost oprit de poliţiştii BAMS- Birou Poliţie A1, după folosirea armamentului din dotare", transmite IPJ Argeş. 
 
 Acţiunea s-a încheiat fără persoane rănite sau alte pagube, cu excepţia celor produse la autoturism.
 
Poliţiştii au constatat, în plus, că bărbatul aflat la volanul maşinii urmărite se afla sub influenţă alcoolului. Cercetările  (furt calificat şi conducere sub influenţă alcoolului pebtru şofer) au fost preluate de poliţiştii SIC -IPJ Argeş.
 
Cei doi bărbaţi au fost duşi audieri şi reţinuţi pentru 24 de ore, iar azi vor fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: