Hiturile trupelor Aerosmith şi Beatles vor fi cântate de Filarmonica Piteşti într-un concert pop-rock în aer liber

Hiturile trupelor
Aerosmith şi Beatles vor fi cântate de Filarmonica Piteşti într-un concert
pop-rock în aer liber

Filarmonica Pitesti

Pe 20 mai, de la ora 20.00, Filarmonica Piteşti va oferi melomanilor, un concert plin de surprize cu ocazia Zilelor Piteştiului. Este vorba de un spectacol pop-rock simfonic în aer liber, care se va desfãşura pe scena din Piaţa Primăriei Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitat special este soprana Daniela Vlãdescu, iar dirijor, Mihail Ştefãnescu. Programul este unul foarte atractiv: Vangelis - Conquest of Paradise, Queen -  Another One Bites the Dust, Sabin Păutza - Oldies & Goldies, Lady Madonna (Beatles), How Deep is Your Love (Bee Gees), Hotel California (Eagles), Mamma Mia (ABBA), Stayin’ Alive (Bee Gees), Deep Purple - Smoke on the Water, Aerosmith - Walk This Way, Beatles - Medley, Michelle, Ob-La-Di, Ob-La-Da, Let it Be, All You Need is Love, A Hard Days Night, Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Queen - We Will Rock You. Daniela Vlădescu va interpreta Don't Cry For Me Argentina, Pretty Woman, My Fair Lady şi Sumertime.

Şefă de promoţie a Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, soprana Daniela Vlădescu a devenit cunoscută din ultimul an de facultate, atunci când a şi câştigat un concurs la filarmonica din Braşov. Telegenică, talentată, a avut numeroase apariţii în emisiunile de televiziune. A fost solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti. În prezent, conduce Teatrul Liric din Constanţa. Îndrăgita solistă, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a mai cântat cu Filarmonica Piteşti în stagiunile trecute.

 Născut la Craiova, într-o familie de muzicieni, dirijorul de cor şi de orchestră Mihail Ştefănescu s-a dedicat cu pasiune studiului artei sunetelor. A absolvit Liceul de Muzică din Craiova şi Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti. Se afirmă, ca dirijor, atât pe scena naţională, cât şi pe cea internaţională, mai ales prin reînfiinţarea, în 1981, a coralei „Euphonia”, alături de care a câştigat numeroase distincţii la festivalurile şi concursurile naţionale şi internaţionale. Abordează cu dezinvoltură un vast repertoriu coral şi simfonic, de la clasici la contemporani. A efectuat turnee în: Franţa, Italia, Spania,  Austria, Belgia, Elveţia, Ungaria, Bulgaria, Coreea de Sud.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările