FOTOGALERIE Casă făcută scrum în orașul Costești. Proprietarul a fost transportat la spital cu arsuri

FOTOGALERIE Casă făcută scrum în orașul Costești. Proprietarul a fost transportat la spital cu arsuri

Incendiu în cartierul Pârvu Roșu din Costești, Argeș

În incendiu au ars casa de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătrați, o anexă gospodărească, adăpostul pentru animale şi un atelier deasupra căruia exista un depozit de cereale,  în care se aflau 2 tone de porumb.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marți dimineața, două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un echipaj cu autosanitara SMURD de la Secţia de Pompieri Costeşti şi un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în oraşul Costeşti, cartierul Pârvu Roşu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa aflată în proprietatea lui Ilie T.


Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

Proprietarul, în vârstă de 70 de ani, care prezenta arsuri la nivelul capului şi membrelor superioare a primit ajutor medical şi a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Soţiei acestuia, în vârstă de 65 de ani, care prezenta atac de panică, i s-a acordat primul ajutor medical, dar a refuzat transportul la spital.

În incendiu au ars casa de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătrați, o anexă gospodărească pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp., adăpostul pentru animale pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. şi un atelier deasupra căruia exista un depozit de cereale, pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, în care se aflau 2 tone de porumb.

Sursa incendiulu au fost flăcările de la scăpările de gaze combustibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările