FOTO Mii de piteşteni au ales să înceapă noul an în stradă, cu muzică şi foc de artificii

FOTO Mii de piteşteni au ales să înceapă noul an în stradă, cu muzică şi foc de artificii

Sore, Vunk şi un spectaculos foc de artificii i-au ţinut pe piteşteni mai bine de două ore în centrul oraşului la spectacolul oferit de municipalitate în noaptea dintre ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Revelionul a început la Piteşti cu recitalul susţinut de Sore. "Dor să-ţi fie dor", "Inima', , "Un minut", "Adu-mi aminte să uit", "Ce mai vrei", au fost doar câteva dintre piesele  pe care piteştenii şi-au luat la revedere de la 2017.
 
A urmat un megafoc de artificii. imediat după numărătoarea inversă rostită într-un glas de toţi cei care au ajuns în faţa scenei. 

Toate privirile celor câteva mii de oameni adunaţi în Piaţa Primăriei s-au mutat pe cerul de deasupra zonei centrale a oraşului, luminat la trecerea în noul an cu o explozie de culori. A fost un spectacol incendiar, aplaudat de piteşteni, odată cu noul an.
    FOTO Mii de piteşteni au ales să înceapă noul an în stradă, la focul de artificii
S-au ciocnit pahare de plastic, s-a băut şampanie, s-au împărţit pupături festive şi îmbrăţişări cordiale. 
    
A urmat un moment la fel de aşteptat ca şi show-ul de artificii: concertul băieţilor de la Vunk, primiţi cu aplauze şi acompaniaţi de mulţime.
    Mii de piteşteni au ales să înceapă noul an în stradă, la focul de artificii

Toată strada Victoriei a fost o forfotă, cu prichindei, însoţiţi de părinţi şi bunici, cu sorcove, cu tobe şi colindători porniţi cu ursul ca să le ureze piteştenilor un an îmbelşugat.
 
Mii de piteşteni au ales să înceapă noul an în stradă, la focul de artificii

Taximetriştii abia au făcut faţă comenzilor. S-a aşteptat şi câte o oră pentru o cursă de plecare din centru, dar buna dispoziţie a învins aglomeraţia, mai ales că şi vremea a ţinut cu piteştenii. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările