Fostul primar al Piteştiului, surprins în timp ce mătura în folosul comunităţii, ca să-şi ispăşească sentinţa. Fotografia a devenit aproape virală

Fostul primar al Piteştiului, surprins în timp ce mătura în folosul comunităţii, ca să-şi ispăşească sentinţa. Fotografia a devenit aproape virală

Fotografia a fost postată de George P. pe grupul de Facebook „Piteşti, oraşul meu”

Fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, a fost fotografiat în timp ce presta muncă în folosul comunităţii, aşa cum prevede sentinţa pronunţată în dosarul asfaltării drumului care duce la vila fostei sale consiliere.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce, în vară, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul controversatei asfaltări, sentinţă care prevede 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii (în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş sau Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş), fostul edil şef al Piteştiului a trecut la treabă.
 
Un argeşean l-a fotografiat în timp ce mătura frunzele din curtea DSP Argeş. În imagini se vede că fostul primar şi-a luat pedeapsa în serios, fără să se ascundă de ochii lumii. 
 
Fotografia a fost postată de George P. pe grupul de Facebook „Piteşti, oraşul meu”.  
 
Sentinţa condamnării la doi ani de închisoare cu suspendare a fost pronunţată în iunie 2019, după ce în urmă cu un an, fostul primar fusese achitat (pe fond) de către judecătorii Tribunalului Argeş în acelaşi dosar. 
 
Fostul primar al Piteştiului (timp de 22 de ani) a fost interceptat „din greşeală“ de procurori atunci când discuta cu şefa Serviciului Promovare din cadrul Primăriei Piteşti, consiliera sa, despre faptul că a asfaltat, pe bani publici, drumul prin pădure care duce la casa ei. De fapt, anchetatorii îl interceptau pe primarul acuzat de corupţie într-un alt dosar în care, în noiembrie 2014, a şi fost reţinut. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: