Focar COVID-19 la un cămin de bătrâni din Argeş: nu mai puţin de 62 de persoane infectate

Focar COVID-19 la
un cămin de bătrâni din Argeş: nu mai puţin de 62 de persoane infectate

Toate persoanele sunt asimptomatice FOTO: CJ Argeş

Nu mai puţin de 62 de persoane de la un cămin de bătrâni din comuna argeşeană Şuici au fost diagnosticate pozitiv cu SARS CoV-2. Este cel mai mare focar de COVID-19 înregistrat în Argeş de la începutul pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Şuici există un focar COVID, fiind depistaţi 62 de pozitivi, dintre care 19 sunt angajaţi. În centrul de îngrijire lucrează 74 de persoane, pentru 105 asistaţi. Ancheta epidemiologică, derulată de către DSP Argeş, este încă în desfăşurare. Majoritatea persoanelor depistate pozitiv au fost deja transferate la spitale pentru evaluare. Vor reveni la centru şi vor fi îngrijite acolo”, ne-a declarat prefectul Emanuel Soare.

Surse apropiate anchetei epidemiologice ne-au precizat că focarul de la Şuici este izolat şi că s-au luat măsuri, la ora actuală căutându-se conexiunile dintre cazuri pentru a identifica concret cauzele. Cel mai probabil, virusul a fost adus în centru de mai mulţi angajaţi, care locuiesc în mai multe comune din Argeş. Toate persoanele pozitive sunt asimptomatice.

 

Vă mai recomandăm şi:

 

 Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre Dan Bittman şi Streinu-Cercel: „Sunt precum sacul şi peticul“

 

COVID-19 face ravagii în două centre sociale din Sălaj. Aproape 100 de persoane s-au infectat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările