VIDEO Flăcările au făcut scrum o fabrică de mobilă din Piteşti. Pompierilor mobilizaţi să stingă incendiul li s-au alăturat şi colegii care erau liberi

VIDEO Flăcările au făcut scrum o fabrică de mobilă din Piteşti. Pompierilor mobilizaţi să stingă incendiul li s-au alăturat şi colegii care erau liberi

Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric

Miercuri după-amiază, a avut loc un incendiu la o fabrică de mobilă din Piteşti. Din flăcări n-au mai putut fi salvate decât câteva plăci de pal.


Fabrica mistuită de flăcări se află în cartierul piteştean Prundu, în spatele autobazei.
Potrivit ISU Argeş, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric, determinat de un conductor de electricitate defect sau neizolat corespunzător.
 
Societatea comercială are 12 angajaţi. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.
 
La locul evenimentului au fost detaşaţi 38 de subofiţeri şi cinci ofiţeri cu opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SMURD.
 
Din timpul lor liber, au participat la acţiune, benevol, şi alţi pompieri argeşeni.
 
În incendiu au ars utilaje şi unelte de prelucrare a lemnului şi hala din lemn, pe aproximativ 575 mp. Din flăcări au mai putut fi salvate câteva plăci de pal, care au fost evacuate din interior şi bunurile imobile şi mobile aflate în imediata apropiere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: