Fiul unui consilier local din Argeş a fost omorât în bătaie. Un coleg al tatălui tânărului şi fiii acestuia au fost reţinuţi

Fiul unui consilier local din Argeş a
fost omorât în bătaie. Un coleg al tatălui tânărului şi fiii acestuia au fost reţinuţi

Unul dintre agresori (dreapta), reţinut de poliţişti FOTO: Sursa Ta

Un tânăr de 23 de ani din comuna argeşeană Popeşti, fiul unui consilier local, a murit la mai puţin de 24 de ore după ce a fost bătut crunt şi lovit cu toporul şi cu o ulucă de trei persoane, tată şi doi fii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre agresori, Ilie Calpanu, tatăl celorlalţi doi criminali, este consilier local în aceeaşi comună. Toţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare pe 30 de zile pentru omor.

Scandalul a izbucnit în seara zilei de duminică, 1 septembrie după ce tânărul de 23 de ani, care se afla alături de alţi trei prieteni şi nişte fete, în satul Purcăreni, s-a întâlnit cu Cosmin şi Vlăduţ Calpanu, fii consilierului local din Popeşti.

Între aceştia existau conflicte mai vechi. Tânărul de 23 de ani a sărit să îşi apere un prieten pe care cei doi fraţi l-au luat la bătaie. Numai că totul a degenerat, fraţii Calpanu şi-au chemat tatăl în ajutor, iar tânărul de 23 de ani a fost bătut crunt cu o ulucă ruptă dintr-un gard şi lovit şi cu un topor în cap.

Tânărul a ajuns în comă la Spitalul Judeţean Argeş şi a decedat după mai puţin de 24 de ore. Unul dintre agresori a recunoscut la audierile de la Poliţia Argeş că l-a lovit pe tânăr cu un topor în cap.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: