Fiul unei judecătoare din Argeş a înjunghiat doi minori. Agresorul este nepotul unui fost prefect şi parlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident sângeros petrecut în Argeş s-a încheiat cu reţinerea unui adolescent de 16 ani. Puştiul este fiul unei cunoscute judecătoare şi nepotul social-democratului Constantin Tămagă, fost prefect şi senator de Argeş.

Violenţele, petrecute joi seara, au izbucnit pe fondul unor discuţii contradictorii între prieteni. Unul dintre puşti l-a tăiat pe un tânăr în zona gâtului, iar pe un altul în zona toracelui.

"În ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni.

Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive", a precizat, vineri, Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Tânărul este nepotul cunoscutului om politic argeşean Constantin Tămagă (PSD) (foto dreapta), respectiv fiul unei judecătoare.

tamaga

Cercetările sunt în curs şi se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Fiul politicianului şi-a bătut logodnica şi a ameninţat-o că îi dă foc

Amintim că şi fiul fostului senator, Traian Tămagă a fost implicat într-un scandal cu violenţe. Se întâmpla în 2013. Bărbatul, atunci în vârstă de 37 de ani, şi-a bătut logodnica şi a ameninţat-o că îi dă foc, chiar înainte de nuntă.

Vă mai recomandăm să citiţi:

VIDEO Un TIR încărcat cu porci s-a răsturnat pe autostrada Bucureşti-Piteşti. 200 de animale sunt blocate în remorcă

Poluare pe râul Argeş. O peliculă neagră de un kilometru a apărut pe lacul de acumulare Vâlcele

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite