Festivism ca pe vremea lui Ceauşescu, cu parlamentari şi sobor de preoţi la inaugurarea unui pod dintr-o comună

Festivism ca pe
vremea lui Ceauşescu, cu parlamentari şi sobor de preoţi la inaugurarea unui
pod dintr-o comună

Zeci de oficiali au fost prezenţi la inaugurare podului din comuna Vultureşti FOTO: Consiliul Judeţean Argeş

Vineri 20 octombrie, în comuna argeşeană Vultureşti s-a inaugurat un pod. Evenimentul a avut parte de numeroşi parlamentari, consilieri judeţeni şi bineînţeles un sobor de preoţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Podul face legătura între comunele Vultureşti şi Beleţi-Negreşti şi a fost finanţat de la Bugetul de stat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală  cu 3.373.164 lei şi de la bugetul Consiliului Judeţean Argeş cu suma de 185.967 lei.

Consiliul Judeţean Argeş, cel care a organizat evenimentul, a convocat la inaugurarea podului de 72 metri lungime patru parlamentari, numeroşi consilieri judeţeni şi locali, precum şi mai mulţi primari din localităţile învecinate. Nu a lipsit nici soborul de preoţi care a sfinţit podul proaspăt inaugurat. A fost tăiată şi panglica inaugurală de către preşedintele CJ Argeş, primăriţa comunei Vultureşti şi reprezentantul constructorului.

“Noi, anul acesta, am mai dat sume importante de la Consiliul Judeţean Argeş pentru şcoli, grădiniţe, creşe. Suntem împreună cu doamna primar Irina Poşircă, împreună cu Consiliul Local, cu parlamentarii argeşeni, o echipă puternică şi numai împreună putem face ceea ce este necesar”, a spus Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Mai trebuie spus că pe cele mai multe instituţii publice din Piteşti finanţate de Consiliul Judeţean Argeş au fost amplasate de mai mulţi ani bannere mari pe care scrie: „Instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Argeş”.

Conform unor statistici întocmite de autorităţile judeţene în 2015, în Argeş un procent de 68% din casele de la ţară au WC-ul în fundul curţii, iar 60% nu au apă curentă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările