Femeia care a predat Poliţiei geanta cu 16.000 de euro pierdută de o tânără a primit o diplomă de merit. Are doi copii copii şi trăieşte în condiţii modeste

Femeia care a predat Poliţiei geanta cu 16.000 de euro pierdută de o tânără a primit o diplomă de merit. Are doi copii copii şi trăieşte în condiţii modeste

Angajata restaurantului în care s-a pierdut geanta a primit o diplomă de merit

Oficialii Poliţiei Române au anunţat că i-au acordat femeii care predat oamenilor legii geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila a pierdut-o într-un restaurant din Argeş o "Diplomă de merit în semn de recunoaşterea a calităţii morale".

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Femeia, în vârstă de 23 de ani, şi prietenul ei au oprit la un local de pe DN7, din zona localităţii argeşene Deduleşti. Au mâncat, iar în jurul orei 18.30 şi au pornit din nou la drum fără să realizeze că au uitat în restaurant geanta cu 16.000 de euro. La sute de kilometri distanţă, când au ajuns la Târgovişte, unde prietenul fetei locuieşte, tânăra a realizat că nu mai are geanta. 

O angajată a localului a găsit  geanta şi a sunat imediat la Poliţie. Femeia, în vârstă de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăieşte în condiţii materiale modeste, a povestit poliţiştilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, bagajul uitat de o clientă.
 
"În cursul zilei, poposise la local o femeie şi un bărbat, care veneau din Italia, cu o maşină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, şi-a uitat geanta.
 Angajata a observat şi, împreună cu patroana localului, a sunat la poliţie. Poliţiştii, care în urmă cu puţin timp au acţionat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură", scrie Poliţia Română  pe pagina de Facebook a instituţiei. 
 
"Felicităm angajata restaurantului"
 
În mai puţin de două ore, tânăra, care nu mai spera să găsească vreodată banii, şi-a recuperat geanta cu 16.000 de euro.
 
„Felicităm angajata restaurantuli. Colegii noştii i-au oferit o Diplomă de  merit în semn de recunoaştere a calităţii morale", a anunţat Poliţia Română.
 
Te-ar putea interesa şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările