Femeia lovită şi dusă la tomberon refuză să depună plângere contra agresorului. Cine sunt cei doi şi cât timp are la dispoziţie să se răzgândească

Femeia lovită şi dusă la tomberon refuză să depună plângere contra agresorului. Cine sunt cei doi şi cât timp are la dispoziţie să se răzgândească

Bărbatul care, sâmbătă, după-amiază, a lovit o femeie, a târât-o pe trotuar şi a încercat să o bage într-un tomberon, la Piteşti, ar putea scăpa basma curată, pentru că victima refuză să depună plângere împotriva lui. Dacă nu se va răzgândi în trei luni, dosarul se va clasa.

Scenele cu femeia bătută şi umilită în plin centrul oraşului, pe b-dul IC Brătianu, lângă pasajul pietonal Magnolia, au devenit virale după ce au fost făcute publice pe site-ul epiteşti.ro şi au atras zeci de mesaje de indignare la adresa faptei bărbatului. 
 
La momentul intervenţiei poliţiştilor Secţiei 1 Piteşti, nici victima, şi nici agresorul nu mai erau la locul incidentului. Oamenii legii i-au găsit şi identificat mai târziu. Este vorba despre Adriana B., de 41 de ani, şi Georgian Ţ, de 24 de ani, cunoscuţi ca oameni ai străzii. 
 
Cei doi au fost duşi la audieri, însă femeia a negat că ar fi fost agresată. Victima le-a spus poliţiştilor că a fost vorba doar de o ceartă şi a refuzat să depună plângere împotriva individului.
 
IPJ Argeş a deschis totuşi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.
 
"Cercetarea nu poate fi, în aceste condiţii, decât in rem, adică faţă de faptă, atâtat timp cât victima nu a formulat o plângere şi nu solicită mai mult. Vorbim de o sesizare din oficiu", a declarat, pentru Adevărul, Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. 
 
Victima are la dispoziţie trei luni de la data faptei, ca să se răzgândească şi să depună plângere împotriva agresorului. Dacă n-o va face, dosarul va fi clasat.
 
Cei doi sunt persoane fără adăpost. Se cunosc de multă vreme şi nu sunt la prima altercaţie de acest fel. Femeia a fost bătută în mai multe rânduri, dar niciodată nu a depus plângere împotriva bărbatului care devine violent mai ales atunci când consumă alcool. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, când cei doi au băut împreună, după care bărbatul s-a năpustit asupra femeii, a bătut-o şi a umilit-o.
 
   
 Sursă video: epitesti.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: