Elena Udrea: „Cred că domnul Hrebenciuc are probleme în interiorul partidului. Şi cred că şi domnul Şova“

Elena Udrea: „Cred că domnul Hrebenciuc are probleme în interiorul partidului. Şi cred
că şi domnul Şova“

Elena Udrea. Foto Adevarul

Prezentă marţi în Argeş, într-un circuit de campanie electorală care a inclus şi Uzina Dacia, Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, a făcut, la Mioveni, unele comentarii pe marginea stenogramelor discuţiilor dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova pe tema succesiunii la conducerea PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Udrea, candidatul PMP, este de părere că efectele acestor stenograme se vor vedea nu doar în votul electoratului, ci şi în culisele partidului.

„În interiorul partidului cred că domnul Hrebenciuc are probleme. Şi cred că şi domnul Şova. Dar asta e treaba lor acolo, internă, cum îşi trag preşul de sub picioare unii altora. În ceea ce priveşte efectul pe care îl are în rândul electoratului, nu este greu de intuit că electoratul are acum ocazia să vadă cam care este nivelul de corectitudine al clasei politice actuale. Şi cred că atât mai mult electoratul simte nevoia unei reforme a clasei politice“, a  declarat candidatul PMP.

Citiţi şi:

Hrebenciuc i-ar fi promis lui Dan Şova şefia partidului pentru o nouă lege a amnistiei. Sforarul PSD: „Suntem beliţi!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările