Elena Lasconi explică de ce echipa de fotbal a Academiei Muscelul Câmpulung e pe butuci: “Peştele de la cap se împute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Foto: Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primarul Elena Lasconi spune că echipa locală de fotbal e pe butuci, acuză de incompetenţă conducerea Academiei Muscelul Câmpulung şi cere demisia preşedintelui Sorin Măţăuanu.

Elena Lasconi îi cere public preşedintelui Sorin Măţăuanu să lase oameni competenţi la conducerea Academiei Muscelul  Câmpulung.

"Echipa de fotbal pe butuci din cauza incompetenţei şefilor Academiei Muscelul  Câmpulung, pe principiul “Peştele de la cap se împute”.

Sorin Măţăuanu, preşedintele Academiei Muscelul a venit ieri, în ultima zi de dezbatere a bugetului, să ceară bani pentru echipa de fotbal. La prima vedere, nimic ieşit din comun. Strigător la cer este faptul că lucrul acesta trebuia să-l facă în urmă cu un an. De ce? Pentru că sezonul 2020-2021 a început în luna August 2020 şi banii se alocă pentru organizaţii care nu aparţin de Primărie înainte ca sezonul să înceapă. Măţăuanu ştia foarte bine asta, însă nu a făcut niciun demers. Lene sau incompetenţă, sau ambele", spune primarul într-o postare pe Facebook.

Elena Lasconi îl acuză pe preşedintele Academiei Muscelul  Câmpulung că se face vinovat de faptul că echipa de fotbal nu se poate înscrie în campionat.

"Acum, s-a trezit că are de plătit nişte bani şi s-a gândit ori că la Câmpulung se încalcă legea, ori că prin Primărie umblă câinii cu colacii în coadă. 

Eu mă ţin de cuvânt! Acesta este primul buget în mandatul meu. Am alocat bani pentru sport, însă aceştia se alocă pentru sezonul 2021-2022 începând cu August anul acesta. 

Aşa că, dacă cineva se face vinovat de faptul că echipa de fotbal nu se poate înscrie în campionat, acesta este Măţăoanu. Domnia sa s-a gândit, dat fiind faptul că e şi realizator la radio şi are prieteni în televiziune, că ar fi oportun să arunce vina pe primar. Ghinion!", mai scrie Elena Lasconi.

Elena Lasconi explică de ce echipa de fotbal a Academiei Muscelul Câmpulung e pe butuci: “Peştele de la cap se împute”
Elena Lasconi explică de ce echipa de fotbal a Academiei Muscelul Câmpulung e pe butuci: “Peştele de la cap se împute”

Primăriţa a încheiat postarea cu un mesaj direct: "Stimate Domn, şansa ca echipa de fotbal să existe şi să funcţioneze este să vă daţi demisia şi să lăsaţi oameni competenţi, ca să nu vă mai surprindă viaţa la cumpărături fără portofel". 

Poziţia clubului

Redacţia "Adevărul" a contactat Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung pentru un punct de vedere referitor la acest scandal. 

     

"Situaţia este mai mult decât complicată, am înţeles că clubul o să ajungă la vechea conducere. Mai ştiu că actualul preşedinte a făcut deja o declaraţie care va fi publicată în aceasta seară", au transmis reprezentanţii clubului.

"Nu este adevărat ce declară doamna primar...Pai cănd îţi dai seama că bugetul pe 2021 este foarte mic şi nu ai bani pentru susţinerea fotbalului muscelean, e bine să dai vina pe alţii...", a precizat, ulterior, Sorin Măţăuanu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite