După accidentul în care duba mascaţilor a omorât un om, Poliţia a anunţat amendarea administratorul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii IPJ Argeş i-au amendat pe administratorii districtului Cepari - Argeş din cadrul Companiei Judeţene de Drumuri pentru că n-au deszăpezit DJ 703 I, pe tronsonul unde marţi, 20 februarie, o maşină a IJP Argeş a accidentat mortal un bărbat de 57 de ani.

Administratorul drumului a fost sancţionat cu 14.500 de lei pentru că, din cauza condiţiilor improprii de drum (cu zăpadă), pe respectivul tronson, în acelaşi loc, s-au produs două accidente rutiere, în mai puţin de un sfert de oră.

În primul accident, autovehiculul IJP Argeş care se întorcea dintr-o misiune desfăşurată pe raza comunei argeşene Mălureni a acroşat un localnic în vârstă de 57 de ani, care se afla în intersecţie, pe carosabilul acoperit cu zăpadă, şi l-a proiectat într-un stâlp. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale fratelui victimei, aflat pe bicicletă. Victima a fost dusă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, dar n-a mai supravieţuit.

Cel de-al doilea accident a avut loc 10 minute mai târziu, în exact aceeaşi intersecţie. Un taxi a derapat şi a lovit, la rândul său, duba mascaţilorl IJP, rămasă în şanţ după ce a lovit pietonul. În urma celui de-al doilea impact nu au mai rezultat victime.

Pentru accidentul în urma căruia bărbatul de 57 de ani a decedat a fost deschis dosar penal. "Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat miercuri, pentru “Adevărul“, agentul principal de poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite