Două familii din Argeş au rămas fără acoperiş deasupra capului în toiul iernii. Casele le-au fost distruse de foc VIDEO

Două familii din Argeş au rămas fără acoperiş deasupra capului în toiul iernii. Casele le-au fost distruse de foc VIDEO

Incendiul de la Godeni a pornit de la un scurtcircuit. Foto: ISU Argeş

Două familii din Argeş au trăit clipe de coşmar în noaptea de duminică spre luni, 23/24 ianuarie. Oamenii au privit neputincioşi cum casele lor sunt mistuite de flăcări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambele familii au rămas, în toiul iernii, fără un acoperiş deasupra capului.
 
"În decursul nopţii, pompierii argeşeni au intervenit pentru stingerea a două incendii produse la două locuinţe din localităţile Mozăceni şi Godeni. Incendile se manifestau cu flacără deschisă la nivelul acoperişurilor, iar în interiorul locuinţelor s-au degradat tavanele, pereţii şi mobilierul", precizează ISU Argeş. 
 
Din fericire, în niciunul dintre incendii nu s-au înregistrat victime. Familiile care şi-au văzut agoniseala mistuită de flăcări sunt însă deznădăjduite.
 
Cauzele probabile de izbucnire ale incendiilor sunt coşul de fum deteriorat (la casa din localitatea Mozăceni), respectiv un scurtcircuit electric (la locuinţa din Godeni). 
 
"În ambele misiuni, pompierii au intervenit cu câte două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi câte o ambulanţă SMURD. Incendiile au fost localizate operativ şi s-a evitat propagarea flăcărilor la vecinătăţi", arată ISU Argeş.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările