Doi tineri au spart o casă de amanet din Piteşti. Cu ce au plecat puştii şi cât a durat satisfacţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook Politia Română
Foto Facebook Politia Română

Doi tineri  din Argeş au spart în noaptea de joi spre vineri o casă de amanet din Piteşti.  Au fost prinşi imediat după ce s-a dat alarma.

UPDATE: Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Ştirea iniţială:

n noaptea de 08 spre 09 aprilie a.c., în jurul orei 02:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de către agenţii de pază ai unei case de amanet cu privire la faptul că s-a pătruns prin efracţie în incinta societăţii.                                        

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în scurt timp, împreună cu agenţii de pază, au identificat doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, ambii din Piteşti, asupra cărora au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase din incinta casei de amanet", precizează IPJ Argeş.

Prejudiciul, constând în mai multe telefoane mobile, un laptop şi un ceas de mână, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

"În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 228 şi 229 din Codul Penal, iar cercetările continua, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 „Să vedem“ în loc de „Nu se poate“. Maxima lui Nicolae Iorga, ca metaforă a grădinarului: Lasă seminţele să prindă

Primăriţa Elena Lasconi caută arhitect şef pentru Câmpulung Muscel

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite