Doi puşti instituţionalizaţi la Centrul de tip familial Găvana au obţinut aur şi argint la Cupa oraşului Ovidiu la lupte

Doi puşti instituţionalizaţi la Centrul de tip familial Găvana au obţinut aur şi argint la Cupa oraşului Ovidiu la lupte

Ionuţ (locul I) are deja un palmares bogat

Doi puşti din Argeş, sportivi de performanţă, pe care soarta nu prea i-a răsfăţat, au dovedit că pentru a fi campioni este nevoie de ambiţie, talent şi multă muncă. Cei doi sunt instituţionalizaţi la Centrul de tip familial Găvana şi au reuşit să urce pe podium la Cupa oraşului Ovidiu la lupte, în judeţul Constanţa, obţinând două medalii, una de aur şi alta de argint.


Pe 6 aprilie, Ionuţ Sandu (16 ani) a obţinut  locul I, iar Duţu Robert Marian (14 ani), locul al II-lea la competiţia amintită.

Ionuţ are deja un palmares bogat, la concursurile sportive naţionale, fiind şi campion naţional, la lupte greco-romane. 

Victoria sa este cu atât mai meritorie, cu cât, de-al lungul activităţii sale sportive, puştiul n-a avut o susţinere parentală.

Ionuţ şi-a petrecut copilăria, împreună cu fraţii săi, la Spitalul din Valea Iaşului, după care a fost instituţionalizat la C.C.S.D. Rucăr, iar în prezent, este instituţionalizat la Centrul de Tip Familial Găvana, Piteşti. Acum, este elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul” Piteşti. A optat să fie înscris la acest liceu, deoarece este sportiv de performanţă, practicant de lupte greco-romane.

Robert Duţu (foto jos) are toate şansele să-i calce pe urmele colegului său, Ionuţ,  reluând această activitate sportivă de numai două luni, fiind a doua competiţie la care participă, obţinând a doua medalie.

Title
Este elev în clasa a VIII-a, în cadrul Şcolii Gimnaziale ”Matei Basarab”, Piteşti,  mai are  fraţi în centru, alături de el, şi şi-ar dori să ajungă acasă, dar familia nu-l poate susţine.

Cei doi sportivi de la Centrul de tip familial Găvana sunt antrenaţi de către d-l Ovidiu Croitor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: