Doi argeşeni şi-au găsit sfârşitul după o masă toxică. Ce au mâncat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Savoriurbane.com
Imagine: Savoriurbane.com

Doi soţi au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor din Bârla, judeţul Argeş, iar oamenii legii au deschis dosar penal şi fac cercetări. Din primele informaţii cei doi au ingerat o substanţă toxică, al cărei recipent a fost confundat de către soţia bărbatului cu sticla de ulei, pe care aceasta îl folosea la prepararea salatei de legume.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază şi este vorba despre soţii Sebastan şi Florica P., în vârstă de 73, respectiv 61 de ani, care au fost găsiţi morţi în casă de nora lor.

Din primele date rezultă că dis de dimineaţă femeia a mers la fiul său şi l-a trezit din somn ca se plece la serviciu, apoi ar fi pregătit micul dejun. După ce au mâncat, cei doi soţi s-ar fi simţit rău şi acuzau dureri abdominale şi stări de vomă, transmite ZiarulArgesul.ro.

Cei ai casei nu au anunţat ambulanţa şi au mers la farmacie să cumpere medicamente, iar la întoarcere au constat că soţii respectivi decedaseră. Este posibil ca cei doi să fi murit din cauza unei ingestii accidentale a unei substanţe toxice. Când spunem asta avem în vedere faptul că, în bucătăria casei, poliţiştii au găsit lângă sticla de ulei un recipent cu insecticid şi se presupune că sexagenara ar fi confundat cele două sticle şi în loc de ulei, a pus în salată substanţa toxică.

În cauză a fost deschis dosar pena, cele două cadavre au fost transportate la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii, iar poliţiştii fac cercetări.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite