Decizie revoltătoare. Angajata spitalului din Argeş care a furat sute de măşti şi dezinfectanţi va fi cercetată în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au găsit numeroase echipamente medicale la domiciliul femeii FOTO: Poliţia Argeş
Poliţiştii au găsit numeroase echipamente medicale la domiciliul femeii FOTO: Poliţia Argeş

Angajata Spitalului Judeţean Argeş care a furat sute de măşti, dezinfectanţi şi echipamente medicale va fi cercetată în libertate, sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura a fost stabilită sâmbătă noaptea de către procurorii piteşteni, după ce femeia fusese iniţial reţinută.

Angajata de la Spitalului Judeţean Argeş va fi cercetată pentru delapidare. Ea a fost dusă la audieri vineri, 27 martie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, după ce la locuinţa acesteia au fost găsite sute de măşti, zeci de dezinfectanţi şi alte echipamente medicale furate din spital. Au fost făcute, de asemenea, percheziţii şi la Spitalul Judeţean Argeş. Echipamentele medicale au fost furate pe parcursul mai multor zile

În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, patru percheziţii în Piteşti, la Spitalul Judeţean Argeş şi la domiciliile a două persoane fizice.

Din cercetări a reieşit că o persoană, în calitate de angajată a Spitalului Judeţean Argeş, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante) de la domiciliile celor două persoane.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite