De ce n-au putut colegii vânătorului omorât de urs să împuşte animalul. Zona în care se aflau, extrem de periculoasă

De ce n-au putut colegii vânătorului omorât de urs să împuşte animalul. Zona în care se aflau, extrem de periculoasă

Bărbatul a murit înainte să sosească echipajele de intervenţie FOTO: sursata.ro

Un bărbat de 40 de ani din comuna argeşeană Vlădeşti a fost omorât de un urs, în timpul unei partide de vânătoare la care se află în după-amiaza zilei de miercuri, 6 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse din cadrul Poliţiei Argeş ne-au declarat că bărbatul omorât de urs s-a separat la un moment dat de restul grupului.

Ajuns pe o potecă, bărbatul a fost atacat prin surprindere de animal, care l-a muşcat de piciorul drept, secţionându-i artera femurală, fapt ce a dus la decesul vânătorului în mai puţin de o jumătate de oră.

Ceilalţi trei vânători, deşi se aflau la câţiva zeci de metri de locul incidentului, nu au putut trage în urs, deoarece aveau autorizaţie numai pentru vânat vulpi.

Zona în care s-a produs tragedia, o pădure din comuna Aninoasa, este cunoscută ca un teritoriu în care se află numeroşi urşi, iar vânătorii fuseseră avertizaţi legat de acest fapt.

Bărbatul atacat de urs a murit până la sosirea Ambulanţei. Asta şi deoarece zona este una foarte greu accesibilă şi au trecut mai bine de 20 de minute până ce echipajele de salvare au putut urca până acolo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările