Cum a reuşit un piteştean să vândă o maşină de lux care nu-i aparţinea. Ce au găsit poliţiştii la percheziţii

Cum a reuşit un piteştean să vândă o maşină de lux care nu-i aparţinea. Ce au găsit poliţiştii la percheziţii

La percheziţii, oamenii legii au găsit la locuinţa individului şi un Porsche Cayenne. Foto: IPJ Argeş

După ce, săptămâna trecută, au mai reţinut un individ care a vândut un BMW X6 care nu-i aparţinea, astăzi poliţiştii argeşeni vor prezenta în faţa instanţei un alt individ care a recurs la aceeaşi metodă ca să facă bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie - februarie 2020, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism (Mercedes S Class), aparţinând unei persoane din Merişani, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din Bucureşti.

Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la faptul că el este proprietarul autoturismului, folosind în scopul comercializării un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport întocmit în fals, respectiv având ştampila şi semnătura organului fiscal de la locul de domiciliu al proprietarului, falsificate.

Sechestru pe un Porsche Cayenne


În cursul lunii noiembrie 2020, autoturismul a fost identificat în municipiul Bucureşti şi ridicat, aflându-se în custodia poliţiei.

"Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Piteşti, la locuinţa celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, dar şi un autoturism (n.r. Porsche Cayenne - foto) , în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator", precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recoma​ndăm să citiţi şi:

 Consilier local „linşat” de propriul partid pentru că a îndrăznit să critice liderii organizaţiei judeţene

Cum reuşit un piteştean să vândă un BMV X6 care nu-i aparţinea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările