Cum a fost salvată o prostituată română de un client german. Cei doi au rămas împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost racolată prin metoda Loverboy, fiind bătută crunt FOTO: arhiva Adevărul
Tânăra a fost racolată prin metoda Loverboy, fiind bătută crunt FOTO: arhiva Adevărul

Originară din comuna argeşeană Mioarele, Bianca G. are 20 ani şi o poveste de viaţă extrem de dură, demnă de un film. Bătută de tată de mică, tânăra a ajuns să lucreze la 17 ani într-un bordel din Germania, dusă acolo de tânărul de care se îndrăgostise.

Părinţii Biancăi au divorţat când ea avea mai puţin de 10 ani. Ulterior, Bianca a rămas în grija tatălui şi de aici a început calvarul, după cum relatează jurnaliştii de la curier.ro

Bianca era bătută constant de tată şi lăsată nemâncată. La 14 ani, Bianca s-a îndrăgostit de un băiat mai mare ca ea. Cei doi s-au mutat împreună în scurt timp, iar după ce Bianca a împlinit 17 ani, tânărul, care în realitate era traficant de tinere, a convins-o să meargă cu el în oraşul german Wurzburg din Bavaria. 

După câteva zile, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Piteşti, iubitul Biancăi a fotţat-o să lucreze într-un bar de noapte ce în realitate era un bordel. Tânăra l-a refuzat şi l-a rugat să o lase să se întoarcă în România. Numai că aşa-zisul iubit a bătut-o crunt şi i-a luat şi actele, obligând-o să se prostitueze în barul de noapte din Wurzburg.

Obligată să locuiască într-un bordel

Sub ameninţarea tânărului de care se îndrăgostise în urmă cu câţiva ani, Bianca G. a fost obligată să locuiască în bordel. Primul ei client a fost după două zile un cetăţean german. Atras de Bianca G., acelaşi client a revenit în următoarele cinci zile, plătind câte 300 de euro ca să stea cu ea toată noaptea. La un moment dat, când pleca de la bordel, clientul german a văzut cum foarte aproape, într-o parcare dosnică, tânăra a fost bătută de către proxenetul din România. S-a repezit într-un suflet ca să intervină, iar proxenetul a fugit. Clientul german a vrut să cheme poliţiştii, însă tânăra l-a refuzat. 

După încă o zi, clientul a revenit, a plătit tariful tinerei, însă nu a făcut sex cu ea, ci a stat de vorbă mai multe ore cu Bianca, convingând-o să plece cu el. Cei doi au rămas timp de mai multe luni în Germania, iar după o perioadă au mers împreună în Argeş. Numai că la un moment dat, cei doi s-au întâlnit în oraşul Câmpulung Muscel cu proxenetul. Extrem de violent, acesta l-a luat la bătaie pe iubitul german al fetei. În scurt timp, cetăţeanul german a sesizat Poliţia Argeş. A fost deschis un dosar penal, iar după ce bărbatul din Germania le-a povestit totul poliţiştilor, dosarul a fost preluat de către DIICOT Piteşti. Iar săptămâna trecută, proxenetul a fost trimis în judecată pentru trafic de minori.

Vă mai recomandăm şi: 

Bordeluri cu perdele roşii, boieri decapitaţi şi invadatori. Legendele denumirii cartierelor din Iaşi

Cartierul roşu va fi mutat din centrul istoric al Amsterdamului

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite