Cum a fost bătută şi violată de un cioban  o tânără din Curtea de Argeş. Călare pe cal, a atacat-o şi a dus-o în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Costel Z, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care, la începutul acestei săptămâni, a batjocorit  o femeie  din  Curtea de Argeş. Individul are la activ cinci condamnări pentru viol şi tentativă de viol.

Ultima lui agresiune a avut loc luni, într-o pădure din Curtea de Argeş. Victima, o tânăra în vârstă de 29 de ani, care locuieşte într-o zonă periferică a oraşului, se îndrepta spre serviciu. 

Ciobanul se afla călare pe un cal câd a văzut-o şi i s-au aprins poftele. A gonit spre ea, a atacat-o şi a dus-o cu forţa în pădure, unde a violat-o şi a bătut-o cu bestialitate până a lăsat-o aproape inconştientă. 

Când şi-a revenit, tânăra a alertat rudele, care au sunat la 112.  Femeia, desfigurată de pumnii ciobanului, a fost internată la spitalul din Curtea de Arges.

Poliţiştii l-au găsit pe violator lângă stâna de care se ocupa.

„Din cercetari, politistii au stabilit că, în cursul dimineţii de 9 septembrie a.c., bărbatul ar fi surprins o femeie de 29 de ani, din acelasi municipiu, care se deplasa într-o zona izolată, şi ar fi intreţinut raporturi sexuale cu aceasta, fără consimţământul ei”, a precizat IPJ Argeş. 

Bărbatul, recidivist cu cinci condamnări pentru viol şi tentativă de viol, a fost arestat, iniţial pentru 24 de ore. Măsura a fost prelungită marţi.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z. Costel pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2019 şi până la data de 09.10.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Z. Costel”, a decis Judecătoria Curtea de Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite