Cum arată centrul SPA deschis la Piteşti de omul Camorra în România. Fotografii de promovare postate pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţinut de procurorii DIICOT la Piteşti ca urmare a unui mandat de arestare european emis de Direcţia Antimafia din cadrul Procuratorii Napoli, italianul Nicola Inquieto, membru al clanului mafiot Casalese, parte din Camorra, îşi promova centrul SPA de lux deschis la Piteşti prin fotografii cu tinere în ipostaze sexy.

Fotografiile cu tinerele aproape dezbrăcate din centrul spa au fost postate pe contul de Facebook al lui Nicola Inquieto în săptămânile ce au urmat inaugurării centrului şi au atras numeroase vizualizări şi like-uri.

În urmă cu exact trei luni, Nicola Inquieto inaugura la Piteşti cel mai modern centru spa din Argeş, o investiţie de aproximativ două milioane de euro. Iar panglica inaugurală a fost tăiată de Nicola Inquieto şi primarul Piteştiului, Cornel Ionică.

Vitality Sport & Welness, centrul spa de lux deschis pe 12 ianuarie a.c., are piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forţă. În centrul spa se fac, printre altele, kinetoterapie, kangoo jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot şi nutriţie.

Imagine indisponibilă

Centrul spa de lux funcţionează pe o stradă asfaltată doar pe jumătate. Pe aceeaşi stradă se află sediul uneia dintre firmele lui Nicola Inquieto şi tot acolo este unul dintre primele blocuri cu apartamente de lux construite de italian.

Imagine indisponibilă

Reamintim că procurorii DIICOT l-au reţinut joi 12 aprilie pentru 24 de ore pe italianul Nicola Inquieto, care are numeroase afaceri în România, pentru spălare de bani şi pentru asociere şi participare în scopul comiterii de infracţiuni de tip mafiot. Nicola Inquieto a fost reţinut ca urmare a unui mandat de arestare european emis de Direcţia Antimafia din cadrul Procuraturii Napoli.

Imagine indisponibilă

Împreună cu Nicola Inquieto (43 de ani), a fost reţinut şi fratele său Giuseppe, care locuieşte în Italia. Conform procurorilor italieni, cei doi fraţi aparţin clanului mafiot Casalese şi în particular, facţiunii lui Michele Zagara. Nicola Inquieto, care locuieşte de mulţi ani la Piteşti, a construit sute de apartamente prin firmele sale şi deţine cel mai modern centru spa din Argeş.


 

Imagine indisponibilă

Printre cei care au participat la inaugurarea centrului s-a numărat şi primarul Piteştiului, Cornel Ionică, precum şi mai alţi reprezentanţi ai administraţiei locale. Edilul-şef a avut atunci doar cuvinte de laudă la adresa investiţiei.


Inquieto şi primarul Ionică (dreapta), la ceremonia de inaugurare a centrului FOTO Facebook/ Vitality spa

Imagine indisponibilă
Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite