Creatorul de modă Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, vine la Pitești

Creatorul de modă Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, vine la Pitești

Alexandru Ciucu crede în afacerile moştenite în familie

La invitația Legatului Piteşti al Ordinului Cavalerilor Vinului European, celebrul designer Alexandru Ciucu  va face o demonstrație de croitorie de lux pentru bărbați  oferind totodată consultanță specializată celor care vor să se îmbrace la patru ace.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mâine seară, de la ora 18.00, piteștenii care pun cu adevărat preț pe ţinuta lor vestimentarã vor avea parte de o demonstrație de măiestrie marca Alexandru Ciucu. Împreunã cu câţiva maeştri croitori ai atelierului sãu, celebrul designer specializat la faimoasele institute de modă “Carlo Secoli” şi “Marangoni” din Milano va susține în fața publicului o reprezentație de croitorie de lux.

“Legatul Piteşti al Ordinului Cavalerilor Vinului European,consecvent preocupãrilor sale de promovare nu  numai a culturii oeno-gastronomice, ci şi a celorlalte componente ale artei româneşti,organizează o reprezentaţie în domeniul design-ului vestimentar susţinutã de furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, designerul şi creatorul de modã Alexandru Ciucu. La eveniment sunt  aşteptate  persoanele preocupate de ţinuta lor vestimentarã, conştiente de faptul cã aceasta ne reprezintã în faţa semenilor. “, spune Marius Farmazon, reprezentantul Legatului Piteşti al Ordinului Cavalerilor Vinului European.

Creatorul de modă va prezenta asistenţei ţinute pentru diverse ocazii și momente ale zilei, va consilia şi va rãspunde întrebãrilor şi curiozitãţilor participanţilor.

 Tradiție de familie


 Pentru Alexandru Ciucu, arta croitoriei este un fel de moștenire de familie. Tatăl designerului a continuat tradiția începută de bunică, făcând primii pași în carieră  chiar în renumita fabrică APACA. Alexandru Ciucu a moștenit și el talentul, iar în 2000, împreună cu părintele său, a înființat brandul “Tata și fiul” care a rămas un succes până astăzi. Atelierul  lui Alexandru Ciucu din București a luat ființă ca urmare a acestei vaste tradiții în domeniul costumului bărbătesc, designerul aducându-și  pe piața din Romania, contribuția  în  educarea stilului vestimentar masculin.
Celebrul creator de modă (care este  și soțul Alinei Sorescu) este fascinat de designul costumelor la comandă, cărora le dedică o grijă aparte  pentru detaliu, pornind de la țesături, pâna la accesoriile finale. Despre această grijă le va vorbi, diseară, și învitaților săi.
Evenimentul va avea loc la Restaurantul Castel din Pitești, în Salonul Medieval.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: